top of page

Biography

Er was eens..

 

Als klein meisje schoot ik de rolletjes van mijn ouders al vol. Uiteindelijk kreeg ik mijn eigen camera waarbij de rolletjes niet aan te slepen waren.. Ik transformeerde mijn klasgenoten in modellen die in bomen klommen met de gekste outfits. Al mijn zakgeld ging op aan het ontwikkelen en plakte ze met trots in fotoalbums. 

 

Inmiddels ben ik al 10 jaar dit prachtige vak aan het uitoefenen. Het is veel schakelen, vernieuwen en zorgen voor een consistente creativiteit die door blijft stromen met daarbij de noodzakelijke grappen voor op set die natuurlijk up-to-date moeten blijven. Iedere dag is weer een feestje waarbij ik het buitenspelen (gelukkig) niet snel zal verleren. 

 

Freelance fotograaf worden is een keuze waar ik niet snel spijt van zal krijgen. Beelden blijven voor altijd, zelfs als wij er niet meer zijn. Ik ben dankbaar om mensen te kunnen geven waar ze naar terug kunnen kijken. Het gevoel en tijd vangen in beeld, waar je altijd weer naar terug kan reizen als je daar zin in hebt. Onbetaalbaar tijdreizen noem ik dat!

 

Laten we samen die tijdmachine bouwen! 

Once upon a time there was..

 

As a little 

2C0A1423 kopiëren.jpg

Expectations

Je kan verwachten dat ik een ongedwongen gezellige sfeer, humor en een container aan creativiteit op set mee zal brengen. 

 

Daarbij werk ik niet vóór jou maar mét jou! Samen kijken we naar alle mogelijkheden, sfeer en uitstraling; alles eruit halen wat erin zit.. niets is te gek en alles is mogelijk! 

bottom of page